Zoek woorden met Scrabble WoordzoekerToegelaten 2-letterwoorden in Scrabble

Er is steeds discussie over welke tweeletterwoorden al dan niet zijn toegelaten in scrabble. Daarom is het het eenvoudigste om vooraf af te spreken welke tweeletterwoorden toegelaten zijn:

AD AF AH AI AL AM AR AS AT AU BE BI BO BR CO DE DO EB EG EH EI EL EN ER ES ET EX FA GA GE GO HA HE HI HM HO HU IA ID IE IK IN IO IS IT JA JE JU KA KS KU LA LI MA ME MI MU NA NO NU OF OH OI OM ON OP OS PA PF PI PO PU RA RE RI SA SI TE TI TU UH UI UK UP UT UW VA WA WE YO ZE ZO

Over Woordzoeker
Woordspellen en games zijn altijd al 'in' geweest, ook voor de intrede van de pc. Online scrabbelen in het Nederlands was reeds beschilkaar via sommige websites, zodat je kon spelen via je browser. Met Wordfeud, de revelatie op vlak van woordspellen en games, is het echte online spelen een feit!

Woordzoeker gebruiken, mag dat wel? Van zodra je een woordspel online speelt, kan je niet zien of je tegenstander een woordzoeker gebruikt. Sommige vinden het niet correct, doch velen vinden een woordzoeker gewoon een extensie van het spel. Je haalt namelijk geen hoge scores met lange woorden alleen. Zeker met Wordfeud, waar er veel meer Dubbel en Trippel vakjes zijn, is de positie van je letters een zeer bepalende factor voor al dan niet success.

Nieuw: Woordenteller webtool Moet je een tekst schrijven met een minimaal of maximaal aantal woorden? een verhandeling voor school, een eindwerk, een tekst voor je blog? Deze Online Woordenteller kan je helpen...